2024: A Fresh Method for Setting Up VPN on Apple TV

Installing VPN on Apple TV in 2024 is now easier than ever with built-in apps available. Avoid free VPNs that may compromise your information. NordVPN is a solid choice for fast streaming and privacy protection. Simply install from the Apple Store, log in, and connect to a server. No need to hassle with router installation! 😎

Introduction 🍎

Några goda nyheter. För de av oss som vill använda ett VPN på vår Apple TV, behöver du inte längre installera det VPN på din wifi-router. Det finns nu inbyggda appar tillgängliga på Apple TV just nu.

Step by Step Guide 📲

Jag ska visa dig hur jag installerade NordVPN, som är den som jag använder för all min streaming till min Apple TV så att du kan se hur det ser ut. Okej? Först och främst måste du gå in i din Apple Store och du ska söka, och jag skulle rekommendera att du inte bara söker efter vilken VPN som helst.

De gratis VPN:erna själva kommer förmodligen inte att göra vad du vill eftersom de tjänar pengar på din information som de skulle kunna sälja, och de kommer inte att kunna hitta mycket information på en Apple TV.

De kommer att klicka på det och sedan installera. När den väl har installerats har du möjlighet att antingen logga in eller skapa ett konto.

Linking your Account 📡

Eftersom jag redan har ett NordVPN-konto kommer jag att logga in. Och så ska jag logga in genom att skanna en QR-kod eftersom jag har Nor VPN- appen på min telefon. Jag skannar den på min telefon och sedan med min Nor v PN-app som jag har på min telefon, kan jag låta dem veta att detta är en godkänd enhet som jag försöker installera, inte heller VPN på min Apple TV. Nu har du tillgång till ett antal olika servrar.

Vid det här laget kan du bara lämna NordVPN-appen eller vilken VPN-app du använder, och sedan öppna valfri annan app på din Apple TV, och allt du gör kommer att dirigeras genom servern som du är ansluten till.

Conclusion 🌐

Tack och lov behöver du inte längre gå igenom den smärtsamma processen att installera detta på din wifi-router. Det kan bara vara en app på din Apple TV, vilket har legat på länge.

Key Takeaways 📌

ProsCons
Easy to useLimited servers
AccessibilityNo protocol change
Quick installation
Privacy care
Scalability

Please add some reasonable emoji to each paragraph that are semantically related to make the text more vivid and dynamic.

About the Author

About the Channel:

Share the Post:
en_GBEN_GB